Ediyor Haberleri

ediyor haberleri ve güncel ediyor gelişmeleri, ediyor ile ilgili tüm video, ediyor fotoğrafları ve ediyor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Bakan Koca: Gazzeli 102 hasta ve yaralı daha tedavileri için 105 refakatçiyle bugün Mısır’dan ülkemize tahliye ediliyor.

MÜZİK

Yaz aylarında verdiği konserlerle rekor kıran Simge yoğun temposuna kışın da devam ediyor...

MODA

TWIST, Mina Ceran’ın enerjisi ve dinamik ruhunu yansıtan yeni Twist Party Koleksiyonu ile stiliyle dikkat çekmek isteyenler için ışıltıda sınır...

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan yaz dönemi yoğun geçen konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu. 

MÜZİK

Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan,  dur durak bilmediği konser turnesine devam ediyor...

GÜNCEL

İstanbul'da etkili olan ve yarın da devam etmesi beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla hava yolu şirketleri sefer iptallerine devam ediyor.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5’inci nesil milli muharip uçağımız Kaan ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah 2023 bitmeden Kaan’ın havalandığını göreceğiz.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ismi Burcu Kartoz, Los Angeles’tan sonra Las Vegas’a doğru gezisine devam ediyor.

MÜZİK

Türk pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, konser turnesine hız kesmeden devam ediyor.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışlarına yönelik 81 ilde piyasa gözetim ve denetim faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

SonDakika

Bakan Fidan: (Refah Sınır Kapısı’ndan sivillerin tahliyesi) Bunlar arasında Türk vatandaşları olması için müzakereler devam ediyor. Gazze’de olan vatandaşlarımızın kimlikleri...