#sokağınözgürruhu’nu çarpıcı bir stil oyununa davet eden TWIST, Mina Ceran’ın enerjisi ve dinamik ruhunu yansıtan yeni Twist Party Koleksiyonu ile stiliyle dikkat çekmek isteyenler için ışıltıda sınır tanımayan bir dünyanın kapılarını aralıyor.

MİNA CERAN 

Twisterları yerinde tutamayan koleksiyon; günümüz moda trendlerinin etkisini yansıtırken geçmişten aldığı enerjiyi harekete çeviren detaylarla da ışıltıda doruk noktalara ulaşıyor.

TWIST PARTY KOLEKSİYONU IŞILTILI DÜNYASIYLA SİZİ PARTİYE DAVET EDİYOR

16 parçadan oluşan ve farklı kumaş seçimleriyle hazırlanan Party Koleksiyonu; Mina Ceran’ın özgün ve dinamik stilini yansıtırken, adeta yıldız ışıltısıyla bezenmiş denimin ve payetin iddialı birleşimiyle ortaya çıkan takımlar, ışıltılı stras taşlar ile hazırlanmış parçalar, ıslak görünümlü akıcı kumaştan oluşan göz kamaştıran elbiseler ve peluş görünümlü montlarla sokağın özgür ruhuna parti heyecanını getiriyor.

Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi

Editör: MURAT ÖZER