Egypt Haberleri

egypt haberleri ve güncel egypt gelişmeleri, egypt ile ilgili tüm video, egypt fotoğrafları ve egypt haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El Sisi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi ile telefonda görüştü.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

 İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yabancıların Gazze’den çıkışı için açılabileceğini duyurdu

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Mısır'ın Gazze Şeridi'nden 81 yaralı ve hastayı tedavi için kabul etme kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmet Samir Saleh ile başkent Kahire’de bugün bir araya geldi.

GÜNCEL

Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah es-Sisi, bugün Mısır ordusunun komutanlarıyla birlikte törenle Süveyş'teki Üçüncü Sahra Ordusu Dördüncü Zırhlı Tümenini denetledi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail, bazı ülkelerin dayanışmasını açık çek olarak kullanıyor" dedi.

GÜNCEL

Hamas, cumartesi günü geç saatlerde Katar’ın arabuluculuk çalışmasıyla anne ve kız olduğu belirtilen iki ABD vatandaşını serbest bıraktığını açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu temaslarının ardından açıklama yaptı...