Ekibi Haberleri

ekibi haberleri ve güncel ekibi gelişmeleri, ekibi ile ilgili tüm video, ekibi fotoğrafları ve ekibi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DİZİ

D Media imzalı dizi Senden Önce yayın hayatına “merhaba” dedi. Dizinin oyuncu kadrosu, set ekibi ve Kanal D yöneticileri ilk...

SonDakika

İstanbul Maltepe'de orman yangını çıktı. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ayrıca havadan destek de istendi.

SPOR

İspanyol ekibi Real Madrid, Belçikalı kaleci Thibaut Courtois’nın sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini açıkladı.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Begüm Akkaya, "Hiçbir ekibi birbiriyle kıyaslamıyorum" dedi.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu’nda Slovenya ekibi Maribor ile eşleşen Fenerbahçe’nin maç kadrosu açıklandı.

SonDakika

Beykoz'da orman yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra söndürme helikopteri sevk edildi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda Litvanya ekibi Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

SPOR

Yunanistan ekibi Panathinaikos, başantrenörlük görevine son olarak Anadolu Efes'i çalıştıran Ergin Ataman'ın getirildiğini açıkladı.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen bugün açıklama yaparak “Korkunç orman yangınları karşısında Kanada ile dayanışma içindeyiz" dedi.