Ersoy Haberleri

ersoy haberleri ve güncel ersoy gelişmeleri, ersoy ile ilgili tüm video, ersoy fotoğrafları ve ersoy haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin ilk ve tek nekropol müzesinin açılışını yaptı.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin son ayağı Antalya’da gerçekleşecek.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 2023 yılı ilk 9 aylık turizm verilerini değerlendirildiği toplantıda Ayasofya-i Kebir Cami-i...

GENEL

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle düzenlediği ‘Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış’ başlıklı uluslararası konferans başladı. 

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara'da düzenlenecek olan 'Başkent Kültür Yolu Festivali' kapsamında CSO Ada Ankara'da basın mensuplarına...

GENEL

Türkiye Bulgaristan 4’üncü Turizm Karma Komisyon Toplantısı İstanbul’da bir otelde yapıldı.

MEKAN

Premium otomobil üreticisi Lexus, eşsiz bir davete daha imza attı.

MÜZİK

Yeni RX SUV modelinden ilham alarak Emir Ersoy orkestrası tarafından hazırlanan müzik repertuvarı, Gökçe Bahadır’ın yorumuyla seslendirildi.

CEMİYET

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki brunch'ta Sensai yenilenen ürününü seçkin davetlileriyle buluşturdu.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay İl Afet ve Acil Durum Merkezi'nde düzenlenen Bilim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

GÜNCEL

Kültür  ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı' sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.