Arcon Kozmetik’in markalarından Japonya'nın premium cilt bakım markası Sensai, en yeni teknolojik ilerlemeler ışığında geliştirilen Ultimate Anti-Age serisini önceki gün Bodrum Caja By Max Royal Otel’in Rada Restaurantı’nda gerçekleşen davetle tanıttı.

PERVİN ERSOY - BİLGE KURU

Esra Çiftçi Aslan’nın dostları ile iftar yemeği... Esra Çiftçi Aslan’nın dostları ile iftar yemeği...

SENSAI YENİLENEN ÜRÜNÜNÜ BODRUM’DA ŞIK BİR DAVETLE TANITTI

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki brunch'ta Sensai yenilenen ürününü seçkin davetlileriyle buluşturdu.

DENİZ AKSOY - PERVİN ERSOY - BİLGE KURU

Arcon Kozmetik’in CEO’su, Sensai’nin Türkiye Distribütörü Deniz Aksoy, Ultimate Anti-Agent serisini misafirlerine keyifli bir sunumla anlatırken, herkes ürünü tek tek deneyimledi.

DENİZ AKSOY 

Davette Sensai’nin 2016 yılında Nobel Tıp Ödülü ile taçlandırılan bilimsel bir keşfin ışığı altında formüle edilen yeni Ultimate anti-age cilt bakımlarından ve markanın felsefesinden bahsedildi.

İPEK DEVELİ

ÜNLÜ SİMALAR GÜZELLİK DAVETİNDE BULUŞTU

Sensai’nin davetine iş ve cemiyet hayatından katılan isimler arasında; Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, İpek Develi, Ece Vahapoğlu, Özlem Yıldız,Nilgün Koç, Eda Tan, Serap Erdem, Gülanay Kiper, Naime Gümüştekin, Rabia Tari, Çiğdem Işık, Melike Sezginer, Didem Kurşunoğlu, Selin Develioğlu, Pınar Özcan, Gaye Güllüoğlu, Nuran Erçil, Ece Şirin, Asuman Şener, Nergis Pekuysal, Mine Toprak Ekmekçi vardı.

NURAN ERÇİL 

SENSAI HAKKINDA:

SENSAI, Japonya Doğası’ndan derinlemesine ilham alınan güzellik felsefesini Japon Bilimi ile hassas bir şekilde geliştiriyor. SENSAI, ipek ile sarmalanmış, içten ve derinlemesine aydınlanmış bir cildi ve Japon güzelliğinin eşsiz maneviyatını yansıtan bir yaşam biçimini benimsiyor. Ürünlerinin hepsinde kullanılan Koishimaru Silk ise SENSAI'nin en değerli imzası. Japon tarihi boyunca, Koishimaru İpeği, bir zamanlar sadece İmparatorluk ailesi için ayrılmış olan son derece hafif ve parlak bir ipek olarak ünleniyor.

O günlerden bugünlere kadar da Koishimaru İpeği en değerli ipek türü olarak kalmayı koruyor. SENSAI Evi, ipek dokumacılarının genç ipeksi ellerini keşfediyor ve araştırmacılar, Koishimaru İpeği’nin, efsanevi ve kusursuz Japon ipeksi cildine ulaşmanın yollarını arıyor ve bu noktada cildi beslemek ve tekrar yapılandırmakta gerekli ve doğal bir madde olan hiyalüronik asit üretimini teşvik etme özelliğini keşfediyorlar.

ECE VAHAPOĞLU 

SENSAI’nin diğer meşhur imzası olan Saho Felsefesi ise kusursuz, ipeksi bir cilt için mükemmel bir cilt bakımı seremonisi sunuyor. Olağanüstü bir cilde ulaşmak ve kusursuz sonuçlar elde etmek için SENSAI, her gün uygulanacak şekilde tasarlanmış, üç adımdan oluşan, eşsiz bir cilt bakım ritüeli olan Saho’yu savunuyor. Bu sakinleştirici ve bütünlemesine düşünülmüş metodu tekrarlayarak ipeksi cilde ulaşmanın, iç güzelliği aydınlatmanın ve hayatın güzelliğini kutlamanın en uygun yolunu keşfedebileceğini düşünüyor.

EDA TAN - GÜLANAY KİPER - SERAP ERDEM 

NİLGÜN KOÇ

Editör: MURAT ÖZER