Gazzeye Haberleri

gazzeye haberleri ve güncel gazzeye gelişmeleri, gazzeye ile ilgili tüm video, gazzeye fotoğrafları ve gazzeye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD, Çin-Rusya ilişkilerini, Tayvan ve Gazze’deki insani trajediyi değerlendirdi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırıların 151. gününde 30 bin 631 sivilin hayatını kaybettiğini...

GENEL

ABD ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ne uçaklarla gıda malzemesi attı. ABD Başkanı Joe Biden, yardımların yetersiz olduğunu belirtti.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanı Austin, “ABD Merkez Komutanlığı ve Ürdün Kraliyet Hava Kuvvetleri, Gazze halkına acil ihtiyaç duyulan insani yardımı ulaştırmak...

GÜNCEL

Britanya Emekçi Partisi Genel Başkanı George Galloway, Gazze’ye desteğini sürdürmeye devam ediyor...

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

GÜNCEL

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Gazze’deki sivil halka yönelik havadan paraşütle atılan yardım operasyonuna bizzat katıldı.

GÜNCEL

Hollanda Hava Kuvvetleri ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki sivillere havadan insani yardım ve tıbbi malzeme attı.

GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, 'UNRWA’ya yardımlar gelmezse Şubat'ta çalışmalarımızı durdurmak zorunda kalacağız' dedi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle 'soykırım' suçlamasıyla Uluslararası Adalet Divanında açılan davada verdiği karara ilişkin açıklamada...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.