İngiltere’nin Rochdale ara seçimlerinde ezici bir üstünlük sağlayarak parlamentoya giren Britanya Emekçi Partisi Genel Başkanı George Galloway, Gazze’ye desteğini sürdürerek “Ya onun (Gazze’nin) çocukları ve anneleriyle birliktesiniz, ya da onları katledenlerin yanındasınız” dedi. 

GEORGE GALLOWAY: "YA ONUN ÇOCUKLARI VE ANNELERİYLE BİRLİKTESİNİZ, YA DA ONLARI KATLEDENLERİN YANINDASINIZ"

İngiltere’de Perşembe günü seçimi kazanarak partisini parlamentoya sokan sol merkezli Britanya Emekçi Partisi Genel Başkanı George Galloway, seçim zaferi sonrasında eski partisi olan İşçi Partisi Genel Başkanına seslenerek “Keir Starmer, bu Gazze için!” demişti. Galloway, bugün yaptığı açıklamada “Gazze şu anda dünyanın ahlaki merkezidir. Ya onun çocukları ve anneleriyle birliktesiniz, ya da onları katledenlerin yanındasınız” dedi.

Kurtulmuş: "Türkiye'yi güçlü kılacak mücadeleyi hep birlikte vereceğiz" Kurtulmuş: "Türkiye'yi güçlü kılacak mücadeleyi hep birlikte vereceğiz"

RISHI SUNAK: 'ENDİŞE VERİCİ'

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, dün açıklama yapıp ülkede ‘aşırılık yanlılarının’ demokrasiyi ele geçirerek bölmeye çalıştığını ifade etmişti. Sunak, Galloway’in yaklaşık yüzde 40 gibi ezici bir oyla seçilmesini ise ‘endişe verici olmanın ötesinde’ olarak nitelendirmişti.

Editör: Admin Admin