Israil gazze Haberleri

israil gazze haberleri ve güncel israil gazze gelişmeleri, israil gazze ile ilgili tüm video, israil gazze fotoğrafları ve israil gazze haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD’ye yapacağı ziyaret öncesi havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

GENEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, UNRWA’YA 5 milyon euro yardım yapacağını duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, dün BM genel merkezinde UNRWA için düzenlenen yardım konferansında konuştu.

GENEL

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunu görüştü.

GÜNCEL

İsrail, dün Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde sivillerin sığındığı bir okula saldırı düzenledi.

GENEL

İskoçya’nın eski Birinci Bakanı Hamza Yusuf, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarını kınayan devletlerin İsrail’e silah satışı yaparak Gazze’de yaşananlara sessiz...

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’in Filistin’de yerleşim yerlerini ‘yasallaştırması’ ve devlet arazisi ilan etme girişimlerine tepki gösterdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, New York Times gazetesine İsrail’in savaşı bitireceği yönünde bilgi veren ve isimlerinin gizli kalmasını isteyen İsrailli yetkililere...

GENEL

ABD İçişleri Bakanlığı Özel Asistanı Maryam Hassanein, hükümetin İsrail politikası nedeniyle görevinden istifa ettiği duyurdu.

GENEL

ABD’nin başkenti Washington’da temaslarını sürdüren İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.