Haber channel genel Haberleri

haber channel genel haberleri ve güncel haber channel genel gelişmeleri, haber channel genel ile ilgili tüm video, haber channel genel fotoğrafları ve haber channel genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan turistlerin Arnavutluk'ta bir restoranda hesabı ödemeden kaçması ve hesabı kendi cebinden ödemesi konusunda açıklama yaptı.

GENEL

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

GENEL

Kremlin’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bugün gerçekleşen telefon görüşmesine dair açıklama yaptı.

GÜNCEL

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Gliwice kentindeki silah fabrikasına yaptığı ziyarette basın mensuplarına konuştu.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda konuşma yaptı.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta resmi akşam yemeğine katıldı. 

GENEL

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a refakat eden eşi Emine Erdoğan, lider eşleriyle birlikte Litvanya Ulusal Sanat Müzesi’ni...

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kemi Badenoch ile video konferans görüşmesi yaptı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu ailelerle bir araya geldi.