Iki Haberleri

iki haberleri ve güncel iki gelişmeleri, iki ile ilgili tüm video, iki fotoğrafları ve iki haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turkuvaz Medya Grubu tarafından 3'üncüsü düzenlenen Finansın Geleceği Zirvesi'nde 'Para Sohbetleri' oturumunda konuştu.

GENEL

Çekya Başbakanı Petr Fiala, başkent Prag’da 15 kişinin öldürüldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu saldırıyla ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemenli Husilerin Kızıldeniz’in güneyinde SWAN ATLANTIC adlı petrol tankerine İHA ve balistik füzeyle saldırı düzenlediğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Macaristan ziyaretinde eşlik eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, iki ülke arasında 5 adet karşılıklı iş birliğine...

MÜZİK

İki tutkulu aşığın hikâyesini konu alan “3391 Kilometre” filminde Zeynep Bastık imzası. Filmin “Bundan Böyle” isimli şarkısını Bastık seslendiriyor.

SİNEMA

Sony Pictures Entertainment, 2024 yılında gösterime girecek iki dev Apple Original Films yapımı filmin dağıtımını üstlendi.  

GÜNCEL

İtalya’da Bologna-Rimini demiryolu hattında iki trenin çarpışması sonucu 17 kişinin yaralandığı duyuruldu.

DİZİ

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde en iyi ‘Telenovela’ ödülünü alan ‘Yargı’ dizisi, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde de iki ödülün...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Emirlik Divanı’nda bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da devlet başkanlarının eşleriyle 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nde bir araya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cari dengede son iki ayda 7,3 milyar dolar iyileşme sağlandı" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Yerli mobilite şirketi Hotomobil, 9-12 Kasım’da İtalya’da gerçekleşen EICMA Uluslararası İki Tekerlekli Araçlar Fuarı’na katıldı.