Imzaladı Haberleri

imzaladı haberleri ve güncel imzaladı gelişmeleri, imzaladı ile ilgili tüm video, imzaladı fotoğrafları ve imzaladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri ile Sabancı Üniversitesi, Türkiye’de ilk kez batarya ve enerji depolama alanında lisansüstü programlar...

GENEL

Türkiye, İran, Özbekistan ve Türkmenistan’ın ulaşım koridorlarının işlevinin daha da etkin hale getirilmesi kapsamında ‘Taşkent Deklarasyonu’nu imzaladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşit Meredov’la 2024-2025 yılını kapsayacak bir İşbirliği Programı imzaladı.

EĞİTİM

Edinburgh Dükü Prens Edward, bugün İstanbul’da tarihi Kabataş Erkek Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye İş Bankası, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Türkiye’de gerçekleşen depremlerden etkilenen bölgeye yönlendirilmek üzere 109 milyon ABD...

SPOR

Milli basketbolcu Onuralp Bitim, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Chicago Bulls ile sözleşme imzaladı.

GENEL

NATO Vilnius Liderler Zirvesi marjında Estonya, Letonya ve Litvanya hava sahası işbirliği deklarasyonu imzaladı.

SPOR

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal, başkan Ali Koç’un katıldığı törenle resmi sözleşmeyi imzaladı.

EKONOMİ

Rosatom Genel Müdür Birinci Yardımcısı, Kalkınma ve Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Kirill Komarov konuyla ilgili açıklama yaptı.

SPOR

Yunanistan ekibi Panathinaikos, başantrenörlük görevine son olarak Anadolu Efes'i çalıştıran Ergin Ataman'ın getirildiğini açıkladı.

GENEL

İran Devlet Başkanı İbrahim Reisi, Latin Amerika ziyareti kapsamında dün Nikaragua’dan Küba’ya geldi.

EKONOMİ

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar tutarında 367 gün vadeli...