Isimlerinden Haberleri

isimlerinden haberleri ve güncel isimlerinden gelişmeleri, isimlerinden ile ilgili tüm video, isimlerinden fotoğrafları ve isimlerinden haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Gate 27 kurucusu Melisa Tapan, mezuniyet hediyesi olarak aldığı kestane ağacını sosyal medya hesabından paylaştı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Dilek Azaphan, Bodrum’da yaz tatilini sürdürüyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Zeynep Üstünel geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da görüntülendi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Hilal Kallıkçı, yaz tatiline Bodrum'da devam ediyor.

MÜZİK

Pop müziğin ve ekranların sevilen isimlerinden genç şarkıcı Alya önceki akşam Bodrum Üzüm Kızı'nda sahne aldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Dilek Odabaş, İtalya-İsviçre-Hırvatistan yurtdışı seyahat tatilinden sonra rotasını Çeşme ve Bodrum’a çevirdi.

MAGAZİN

İş insanı Dinçer Azaphan eşi Müge Azaphan ve ablası Dilek Azaphan ile birlikte Bodrum Türkbükü'nde ki Atılay Balık'ta ailesiyle keyifli...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden başarılı iş kadınlığının yanı sıra oyunculuk kariyerini de sürdüren Burcu Kartoz Amerika’da tatilini sürdürüyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinde Firüze Gök ve ailesi yaz tatillerine Bodrum’da devam ediyorlar.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Petek Ertüre'de oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile birlikte Bodrum'a tatil için gelenler arasındaydı.