Israel gaza attacks Haberleri

israel gaza attacks haberleri ve güncel israel gaza attacks gelişmeleri, israel gaza attacks ile ilgili tüm video, israel gaza attacks fotoğrafları ve israel gaza attacks haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail'in, Gazzelilere havadan yardım ulaştırma girişimimizi engellenmesinin bahanesi olamaz" dedi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan, Birleşmiş Milletler'de ‘İsrail’ protestosu...

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Majid bin Muhammad Al-Ansari, Gazze’de ‘kasıtlı açlığa’ göz yumulmaması ve uluslararası toplumun bu duruma net bir...

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, dün İsrail’in Gazze’nin kuzeyindeki saldırılara günlük 4 saatlik ara vereceğini duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün 160 Ukraynalıyı Gazze’den tahliye ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Kızılay Derneği (PRCS), dün akşam İsrail saldırılarında yaralıları almaya giderken 2 ambulansının daha vurularak hizmet dışı kaldığını açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’da yapılan Ekonomik İşbirliği Toplantısı’nda konuşma yaptı.

GENEL

İngiltere ana muhalefet partisi İşçi Partisi’nin gölge bakanı Imran Hussain, Gazze’de ateşkesi daha güçlü desteklemek için ‘gölge bakanlık’ görevinden istifa...

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi, Filistin kökenli Meclisi Üyesi Rashida Tlaib’in Gazze’de ateşkes açıklamaları nedeniyle Tlaib’e ‘sansür’ niteliğinde kınama kararı aldı.