Israil filistin Haberleri

israil filistin haberleri ve güncel israil filistin gelişmeleri, israil filistin ile ilgili tüm video, israil filistin fotoğrafları ve israil filistin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Pentagon Basın Sözcüsü Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında Gazze’de kurulması planlanan geçici limana ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan, Birleşmiş Milletler'de ‘İsrail’ protestosu...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkenin kuzeyindeki Bilbao kentinde basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'na katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'ADFTALKS' etkinliğine katıldı.

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, 26 Şubat'ta Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'in Filistin'deki işgal ve ilhak uygulamalarına ilişkin sunum yapacak.

GENEL

Çin’in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, ABD’nin Gazze’de ateşkes karar tasarısını veto etmesinin ‘yanlış bir mesaj vererek Gazze'deki durumu daha...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GENEL

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, başkenti Kudüs olan bir Filistin devletini kabul etmeyeceklerini belirtti.