Israil hamas Haberleri

israil hamas haberleri ve güncel israil hamas gelişmeleri, israil hamas ile ilgili tüm video, israil hamas fotoğrafları ve israil hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, Gazze’deki savaşta koydukları hedefleri gerçekleştirmek için faaliyetlerini sürdüreceklerini duyurdu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, “İsrail ile aynı hedeflere sahibiz, Hamas'ın yenilgiye uğratılması. Ancak Refah'ta büyük bir kara operasyonu bunu başarmanın...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Rusya ve Çin, ABD’nin New York kentinde bugün toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde görüşülen, ateşkes ve Gazze'deki rehinelerin serbest bırakılması...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas’ın üst düzey komutanı Mervan İsa’nın geçen hafta öldürüldüğünü açıkladı.

GENEL

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov bugün İstanbul Başkonsolosluğu’nda basın toplantısı düzenledi... russian presidential election

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD televizyonuna verdiği röportajda İsrail-Hamas savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, yaptığı açıklamada, “Güney Afrika, Hamas'ın yasal kolu olarak hareket etmeye devam etmektedir” dedi.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Benny Gantz ile Beyaz Saray’da görüştü.

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, 26 Şubat'ta Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'in Filistin'deki işgal ve ilhak uygulamalarına ilişkin sunum yapacak.