İtalyan Haberleri

İtalyan haberleri ve güncel İtalyan gelişmeleri, İtalyan ile ilgili tüm video, İtalyan fotoğrafları ve İtalyan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan turistlerin Arnavutluk'ta bir restoranda hesabı ödemeden kaçması ve hesabı kendi cebinden ödemesi konusunda açıklama yaptı.

GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Arnavutluk’un Berat kentindeki bir restorandan hesabı ödemeden ayrılan bir grup İtalyan turistin hesabını kendi cebinden ödedi.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin global satışları, yılın ilk altı ayında yüzde 42’lik artış gösterdi.

GÜNCEL

İtalyan bilim insanları, uluslararası bir ekibin ortak çalışması sonucunda Sicilya Boğazı’nda 3 yeni denizaltı volkanı keşfettiklerini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani'yle telefonda görüştü.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

GÜNCEL

Ünlü  İtalyan Şef Danilo Zanna'nın Sarıyer'deki restoranının önünde işten çıkarıldıkları öğrenilen iki çalışanının saldırısına uğradı.  

GÜNCEL

İtalyan itfaiyesi Vigili del Fuoco, Yunanistan’ın başkenti Atina’nın kuzeybatısındaki orman yangınına uçakla yapılan müdahale anlarının görüntülerini paylaştı.

MODA

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano “Perdenin arkasında Georgina’nın ihtişamlı hayatında bir gününün nasıl geçtiğini yakalamak istedik” diye belirtti.

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

 İtalyan medyası, eski İtalya Başbakanı 86 yaşındaki Silvio Berlusconi’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.