Paul Marciano “Perdenin arkasında Georgina’nın ihtişamlı hayatında bir gününün nasıl geçtiğini yakalamak istedik” diye belirtti.

GUESS, Sonbahar-Kış 2023 sezonunda GUESS ve Marciano markalarının global reklam kampanyalarını marka yüzü İspanyol asıllı Arjantinli model, influencer ve televizyon yıldızı Georgina Rodríguez ile öne çıkarıyor.

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano'nun yönetmenliğinde ve Forbes Sanat ve Kültür kategorisi 30 listesine giren İtalyan fotoğrafçı Nima Benati'nin objektifi ile Georgina Marciano by Guess kampanya çekimi gerçekleştirildi.

GUESS GLOBAL ADVERTISING CAMPAIGN FALL 2023 GEORGINA RODRIGUEZ

Tarihi 19. yüzyıla kadar uzanan Madrid’deki Santo Mauro Hoteli’nde çekilen kampanya, Georgina’nın gösterişli duruşunu gözler önüne seriyor. Otelin ihtişamlı odalarının ve bahçelerinin fonunda Georgina, yıldız gibi parlıyor.

Georgina kampanyada GUESS ve Marciano'nun güçlü ve özgüvenli kadın idealini temsil ediyor. Yeni sezon koleksiyon ruhunu kendine has tarzıyla yansıtan Georgina, markanın gösterişli yeni dokularına ve göz alıcı silüetlerine dikkat çekiyor. Bu muhteşem koleksiyon, parlak kadife setler, şık takımlar, elbiseler ve trikoların yanı sıra kendinizi daha da iyi hissetmenizi sağlayan kesimlerden oluşuyor.

GEORGINA RODRIGUEZ 

"MARKANIN KOLEKSİYONLARINI VE TEMSİL ETTİĞİ DEĞERLERİ SEVİYORUM"

Georgina Rodríguez, kampanyayla ilgili şunları söylüyor: “GUESS ve Marciano’nun yeni kampanyasının bir parçası olmaktan gerçekten onur duyuyorum. Markanın koleksiyonlarını ve temsil ettiği değerleri seviyorum. Markanın parçalarını üzerimde taşımak ise bana kendimi güçlü, bir o kadar da görkemli hissettiriyor. Üstelik zamansız tarzlarının çarpıcı bir kadınsılığı da var.”

GUESS VE MARCIANO SONBAHAR 2023 KOLEKSİYONU 

PAUL MARCIANO: "GEORGINA GÜÇLÜ, ÖZGÜVENLİ VE KARARLI BİR KADIN"

Paul Marciano ise şöyle yorumluyor: “Georgina’nın yeni GUESS ve Marciano kampanyamızda bize katılmasından mutluluk duyuyoruz. Georgina güçlü, özgüvenli ve kararlı bir kadın. Bu kampanya yalnızca onun doğal güzelliğini tam anlamıyla yansıtmakla kalmıyor, ayrıca markanın vizyonunu ve tarzını özümseyerek gücünü de gözler önüne seriyor.”

Önümüzdeki günlerde önde gelen uluslararası moda dergilerinde, GUESS ve MARCIANO by GUESS mağazalarında, sosyal medya platformlarında, açık hava reklam alanlarında ve internet üzerinde yeni kampanyanın karelerini kaçırmayın.

Editör: MURAT ÖZER