Kızıldeniz Haberleri

kızıldeniz haberleri ve güncel kızıldeniz gelişmeleri, kızıldeniz ile ilgili tüm video, kızıldeniz fotoğrafları ve kızıldeniz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 4 Mart Kızıldeniz Raporu’nu yayımladı.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), yayımladığı 17 Şubat Kızıldeniz Raporu’nda 3 gemisavar seyir füzesi, 1 insansız su altı ve 1 insansız...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Husilerin Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde ticari gemileri hedef alan 6 gemisavar balistik füze attığını duyurdu.

GÜNCEL

Yemen Dışişleri Bakanı Ahmed Avad bin Mubarak bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği (AB) Siyasi ve Güvenlik Komitesi’nde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husiler tarafından fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füzenin, düzenlenen saldırıda imha edildiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), dün akşam yerel saatle 21.30 sıralarında Yemenli Husilerin balistik füzelerle Kızıldeniz’de seyreden ticari gemilere saldırdığını ancak...

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

GÜNCEL

Dünyanın en büyük konteyner şirketlerinden Mediterranean Shipping Company (MSC), MSC PALATIUM III adlı gemisinin 15 Aralık’ta Kızıldeniz’de saldırıya uğramasının ardından...