Kadınlar Haberleri

kadınlar haberleri ve güncel kadınlar gelişmeleri, kadınlar ile ilgili tüm video, kadınlar fotoğrafları ve kadınlar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da "Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı"nda konuştu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

İsveç merkezli Nobel Ödülleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Nobel Ödülü alan ilk kadın bilim insanı Marie Curie’ye yer...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezince (SAM) '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında 'Diplomaside Kadınların Etkisi' konulu panel düzenlendi.

GENEL

Emine Erdoğan, "Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum" dedi.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.

İş Dünyası

L'Oréal Türkiye, cinsiyet eşitsizliği ile mücadele etmek için 111 yıl önce ilk kadın hakları dergisi Kadınlar Dünyası'nı yayımlamaya başlayan Nuriye...

EKONOMİ

Varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget, kadınlar, finansal özgürlük ve blokzincir alanında cinsiyet eşitliği için çalışmalarını sürdürüyor.

İş Dünyası

Beymen, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiği iletişim çalışmasında “2025’te yüzde 50 kadın çalışan hedefiyle daha iyi bir dünya, daha eşit...

İş Dünyası

Başarılı iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, "Kadınlarımız bir adım geride durmak yerine bir ileride olmayı seçmeli" dedi.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu, 'İstatistiklerle Kadın, 2023' bültenini yayımladı...

GENEL

Fransa'nın kürtajı anayasal bir hak haline getirmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yasaya destek verdi.