Kalkınma Haberleri

Kalkınma haberleri ve güncel Kalkınma gelişmeleri, Kalkınma ile ilgili tüm video, Kalkınma fotoğrafları ve Kalkınma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma ve Dijitalleşme Bakanı Dumitru Alaiba ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Gazze’deki ofisinin bombalandığını duyurdu...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kalkınmanın önündeki en büyük kısıtlayıcı faktörün cari açık meselesi olduğunu belirtti.

SonDakika

12. Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 12'nci Kalkınma Planını tamamladıklarını duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '13'üncü Concordia Yıllık Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100...

EKONOMİ

Türkiye İş Bankası, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Türkiye’de gerçekleşen depremlerden etkilenen bölgeye yönlendirilmek üzere 109 milyon ABD...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Uluslararası Kalkınma ve Göç Konferansı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kalkınma ve Göç Konulu Konferansı’na katılmak üzere başkent Roma’ya gitti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’nin ev sahipliğinde yarın gerçekleştirilecek 'Kalkınma ve Göç Konulu Roma Konferansı’na katılmak üzere...