Kamaştırdı Haberleri

kamaştırdı haberleri ve güncel kamaştırdı gelişmeleri, kamaştırdı ile ilgili tüm video, kamaştırdı fotoğrafları ve kamaştırdı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Yeni yılın ilk dakikalarını NG Enjoy sahnesinde karşılayan Hülya Avşar, performansıyla hayranlarına yeni yıl coşkusunu yaşattı.

MÜZİK

Güzel şarkıcı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı.

MAGAZİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Beyza Uyanoğlu geçtiğimiz gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen Sarıyer Spor Kulübü Balosuna katıldı.

MÜZİK

Türk pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, konser turnesine hız kesmeden devam ediyor.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne katılan Melis Sezen, kırmızı halıda şıklığıyla herkesi büyüledi...

MÜZİK

Her dönem popüler olan hitlerinden oluşan repertuvarıyla büyük ilgi gören Gülben Ergen konserden konsere koşmaya devam ediyor.

MODA

Başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir, 80. Venedik Film Festivali’nde, Chopard mücevherleri ile göz kamaştırdı...

MAGAZİN

Şevval Sam "Hem tatil hem iş yapıyoruz. Ama magazincilerin göremeyeceği yerlerdeyim. Benim yerime daha güzel ve genç arkadaşlarımız var. Onları...