Kasım Haberleri

kasım haberleri ve güncel kasım gelişmeleri, kasım ile ilgili tüm video, kasım fotoğrafları ve kasım haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türk savunma ve havacılık sanayisinin kasım ayında 484 milyon 907 bin dolar ihracat gerçekleştirdiğini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Kasım 2023 dönemine ilişkin Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

EĞİTİM

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çalışan ve emekli olmuş tüm öğretmenlere mektup gönderdi. 

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin, hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörleri güven endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), TÜİK, Kasım 2023 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Akbanklılar kasım ayında indirimleri katlıyor, 5.800 TL’yi aşan chip-para kazanabiliyor...