Kripto Haberleri

kripto haberleri ve güncel kripto gelişmeleri, kripto ile ilgili tüm video, kripto fotoğrafları ve kripto haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelendi.

EKONOMİ

Kripto para ekosisteminde gözler, 13 Mart'ta gerçekleştirilmesi beklenen Ethereum Dencun güncellemesine çevrildi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldı.

EKONOMİ

CryptoSlate tarafından Glassnode'un içgörüleriyle hazırlanan araştırmada, Bitcoin ETF onayının, takip eden süreçte Bitcoin'in piyasa değerini 115 milyar dolar azalttığı görüldü.

EKONOMİ

OKX Web3 Cüzdan’a SRC-20 entegrasyonu sayesinde OKX kullanıcıları, 5 Şubat’ta bu inscription standartlarını görüntüleyebilecek ve transfer edebilecekler.

EKONOMİ

Kripto para borsası Gate.io, Ocak 2024 Rezerv Kanıtı (PoR) raporunu yayınladı. Rapora göre; şirketin rezerv oranı yüzde 115,47’ye çıkarken toplam...

EKONOMİ

Kripto para borsası Gate.io, 2023’te listelediği 362 yeni kripto para projesiyle, platformda spot piyasada alınıp satılan kripto para sayısını bin...

EKONOMİ

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayıyla 2024'e hızlı başlayan Bitcoin'de gözler, Nisan 2024'te gerçekleşmesi beklenen yarılanma olayına çevrildi. 

EKONOMİ

Gate TR Operasyon ve İş Geliştirme Direktörü Kutluhan Akçın, “En çok işlem çifti seçeneğini sunan küresel borsalara yönelik ilgi artıyor”...

EKONOMİ

WhiteBIT Kurucusu Volodymyr Nosov, “Yarılanma sayesinde Bitcoin enflasyona karşı dirençli bir dijital varlık halini alıyor” dedi.

GENEL

Kripto borsası Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, hakkındaki kara para aklama suçlamalarını kabul ederek istifa etti.

EKONOMİ

Haftanın en önemli gününü geride bıraktık. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen politika faizi kararını açıkladı.