Liderleri Haberleri

liderleri haberleri ve güncel liderleri gelişmeleri, liderleri ile ilgili tüm video, liderleri fotoğrafları ve liderleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD’nin çağrısıyla İran’ın saldırılarının ardından dün akşam toplanan G7 liderleri, yaptıkları ortak açıklamada saldırıyı kınadıklarını belirtti.

GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GENEL

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser olduğunu açıkladı. Dünya liderleri ve uluslararası örgütler Prenses'e geçmiş olsun mesajları yayınladı.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GENEL

G7 liderleri, 24 Şubat’ta, Rusya-Ukrayna savaşı yıl dönümünde Ukrayna’ya destek mesajını içeren ortak açıklama yayımladı.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GENEL

Boeing Başkanı ve CEO'su Dave Calhoun ve şirket liderleri tüm çalışanlarla güvenliğin önemine yönelik toplantı düzenledi.

GENEL

Hristiyanların Hz. İsa’nın doğumunu kutladığı Noel bayramı nedeniyle dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri kutlama mesajları paylaştı.

GÜNCEL

Diyenet İşleri Başkanlığı, 92 ülkeden 131 katılımcıyla 'Filistin ve Gazze' konulu uluslararası toplantı düzenledi.

GENEL

Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El-Ehli Arab Hastanesi) düzenlenen saldırıya dünya liderleri ve uluslararası örgütler tepki gösterdi.

GENEL

ABD, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere’nin liderleri dün ortak açıklama yapıp “Hamas, Filistin’in meşru isteklerini temsil etmiyor ve Filistin halkı...