London Haberleri

London haberleri ve güncel London gelişmeleri, London ile ilgili tüm video, London fotoğrafları ve London haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi (MET), bugün Londra’daki büyük etkinliklere hazırlanıyor...

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün Filistin'e destek amaçlı ikinci defa ‘savaşa hayır’ protestosu düzenleniyor.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’da geçtiğimiz günlerde Filistinlilere destek için protesto yürüyüşü yapıldı.

MAGAZİN

Jo Malone London ve Mamut Limited eserleri markanın en yeni kokusu English Pear and Sweat Pea eşliğinde sanatseverlerle buluştu.

MAGAZİN

Premium otomobil markası Lexus, başarılı şarkıcı Hadise’yle gerçekleştirdiği iş birliğinde bir başka sıra dışı güne daha imza attı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MAGAZİN

Solar-Tek Alternatif Enerji sahibi Bülent Çekiç, Bodrum’un sıcak ve temiz havasın da yaz tatiline devam ediyor.

MEKAN

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, “Geçen yıl İstanbul’un listeye girmesi hepimiz için mutluluk ve gurur vericiydi. Biz de...

MAGAZİN

Jo Malone London, İstanbul’un boğaz kıyısında yer alan, muazzam manzaralı Four Seasons Hotel Bosphorus’da, keyifli bir çay saati gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna İyileştirme Konferansı kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ikili görüşmelerde bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere'nin başkenti Londra'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.