Merkezinde Haberleri

merkezinde haberleri ve güncel merkezinde gelişmeleri, merkezinde ile ilgili tüm video, merkezinde fotoğrafları ve merkezinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması gerçekleştirdi...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mahalli idareler genel seçimi ile ilgili, saat 00.30'da AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlara hitap edecek.

SonDakika

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen mahalli idareler seçimi ile ilgili, saat 00.30’da AK Parti Genel...

SİYASET

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, partisinin İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı.

SANAT

Dünyanın en tanınmış tango orkestralarından Tango Bardo, 13 Mart'ta Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak.

GÜNCEL

İngiltere’nin Antarktika’daki bilimsel araştırma merkezinde görevli mühendis Jose Valverde, yine kendi gibi mühendis olan kız arkadaşı Tania Alvarez’e evlenme teklif...

CEMİYET

Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde AKM'de gerçekleşti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, GUHEM'de Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüşme yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in hala Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde tedavi altında olduğunu ancak durumunun iyi olduğunu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 100'üncü Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.