Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

AHU TUĞBAY - SADBERG LEYLA KOÇ - KERİM RAHMİ KOÇ - ÇİĞDEM SİMAVİ - ALİ KOÇ - NEVBAHAR KOÇ - AFET KARACAN 

EKREM İMAMOĞLU - DİLEK İMAMOĞLU - ABDULLAH OĞUZ 

Bugün (16 Şubat) sinemalarda izleyici ile buluşacak olan, sezonun merakla beklenen ‘ZAFERİN RENGİ’ filminin galası geçtiğimiz akşam, Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve filmin yapımcısı ve yönetmeni Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

RAİF DİNÇKÖK - ESRA DİNÇKÖK - ALİ RAİF DİNÇKÖK - ASLAN ESER DİNÇKÖK 

Filmin oyuncuları; Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Birce Akalay ve Yılmaz Adam Bayraktar’ın hazır bulunduğu gala, iş, sanat, spor ve medya dünyasının yanı sıra cemiyetten de pek çok ünlü ismi ağırlandı. 

HARINGTON KUPASI FENERBAHÇE MÜZESİ’NDEN GALAYA ÖZEL AKM’YE GETİRİLDİ!

İki binden fazla konuğun ağırlandığı görkemli gala için AKM Opera katına filmin dekor ve kostümlerinden oluşan özel bir sergi alanı oluşturuldu. Millî mücadele dönemindeki Fenerbahçe Futbol Takımı’nın forma, krampon ve toplarının yanı sıra, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington karşılaşmasının Fenerbahçe tarafından kazanılan kupası da ilk kez Fenerbahçe Müzesi’nin dışında Gala’da sergilendi.

ALİ KOÇ 

FİLM TEZAHÜRATLARLA BAŞLADI

Filmin gösterimi öncesi hoş geldiniz konuşmasını Nejat İşler ile yapan filmin yapımcı ve yönetmeni Abdullah Oğuz sahneye gecenin ev sahipliğini paylaştığı Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç’u davet etti. Ali Koç yaptığı konuşmasında; ‘Bu güzel akşamda, hepimiz aynı ruhta, aynı duygularda buluştuk. Filmin her dakikasında; İyi ki bu milletin evlatlarıyız, iyi ki bu vatanın emrindeyiz diye düşüneceğinizden eminim. Bu film, Türk milletinin, İstanbul’un işgali sırasında, vatanı için mücadele ederken yaşadıklarını ilmek ilmek anlatan bir kilometre taşıdır. Bu filmi kadın erkek, genç yaşlı herkes izlemeli. Fenerbahçeli olsun olmasın bu filmi izleyen herkes; Ülkesinin ve milletinin geçmişiyle gurur duyup, bugünlere ne fedakarlıklarla geldiğimizi derinden hissedip, bu vatanın yarınlarına, bu milletin geleceğine daha da inançla, daha da güçlü bağlarla sarılacak.’ ifadelerine yer verdi. 

HAMDİ AKIN - UĞUR DÜNDAR - EROL BİLECİK - NEVBAHAR KOÇ - ALİ KOÇ - EKREM İMAMOĞLU - DİLEK İMAMOĞLU - VEFA KÜÇÜK

Tüm salonun yüksek tezahüratları arasında başlayan ve büyük coşkuyla izlenen film boyunca izleyiciler yer yer gözyaşlarına hâkim olamadı.

UĞUR DÜNDAR 

FİLMİN KONUKLARI

Zaferin Rengi filmi galasına katılan konuklar arasında; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu başta olmak üzere; Ali & Nevbahar Koç, Uğur Dündar’ın yanı sıra FB Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri; Erol Bilecik, Burak Ç. Kızılhan ve eşi, Simla Türker & Hüsamettin Bayazıt, Mehmet Dereli, Fethi Pekin, A. Sertaç Komsuoğlu, Hüseyin Arslan, Esin Güral Argat, Ahmet Ketenci, M. Kemal Danabaş, Selma Altay Rodopman, Ömer Okan, Selahattin Baki, Bekir İrdem, M. İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş, Çiğdem Simavi, Ahu Tuğbay, Afet Karacan, Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ, Ali Poyrazoğlu, Sibel & Bedri Baykam, Bekir Aksoy, Bilge Öztürk & Daren Gerede, Burak Kut, Ceyhur Fersoy, Begüm Öner, Cihan Ayger, Merve Dizdar, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Derya Uluğ, Doğukan Güngör, Eda Erdem, Ali Karacan, Tilda&Erol Tezman, Esen Deniz, Erdem Kıramer, Evin Şaşmaz, Gizem & Emre Karayel, Gülin & Akın Öngör, Hafsanur Sancaktutan, Hakan Akkaya, Halil Bezmen, Rengin Suar, Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İbrahim Kutluay, İlker Ayrık, İrfancan & Gözde Kahveci, Meltem Cumbul, Mustafa Tavioğlu, Mustafa Oğuz, Nilüfer Çifçi, Dalia Garih, Özge Özacar, Raif Dinçkök, Esra Tümen, Ronit Gülcan, Sadettin & Lal Saran, Sedef İybar, Selhan Aloğlu, Serra Tokar, Sibel & Ferruh Karakaşlı, Melda & Sinan Kosif, Tülin Şahin, Yasemin Aloğlu, Bilgün Dereli, Esra & Zafer Civelek, Zeynep Demirel’ de vardı…

HARİKA KIZILHAN - BURAK KIZILHAN

HÜSAMETTİN BEYAZIT - SİMLA BEYAZIT 

Millî mücadele döneminde futbol zaferleriyle kenetlenen bir milletin, diriliş ve direnişinin dokunaklı hikayesini anlatan, tarihimizde ve milli kaderimizde bir kırılma noktası olan Kurtuluş Savaşı dönemine bugüne dek hiç anlatılmamış bir yönüyle ışık tutan film sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

EROL TEZMAN - TİLDA TEZMAN  

16 Şubat’ta vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu, ZAFERİN RENGİ filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri götürecek.

Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti

ESEN DENİZ - ERDEM KIRAMER 

EVİN ŞAŞMAZ  

GÜLİN - AKIN ÖNGÖR 

HAMDİ AKIN - PELİN AKIN ÖZALP 

MELTEM KAZAZ 

MUSTAFA TAVİLOĞLU - MUSTAFA OĞUZ

NİLÜFER ÇİFTÇİ - DALİA GARİH 

RONİT GÜLCAN 

SADETTİN SARAN - LAL SARAN

SEDEF İYBAR

SELHAN ALOĞLU

SERRA TOKAR 

SİBEL KARAKAŞLI - FERRUH KARAKAŞLI

SİNAN KOSİF - MELDA KOSİF 

YASEMİN ALOĞLU - BİLGÜN DERELİ 

ZAFER CİVELEK - ESRA CİVELEK 

SEMA DEMİREL - DİLARA ÖGEL 

GERİ SAYIM BİTTİ: ZAFERİN RENGİ ŞİMDİ SİNEMALARDA

Editör: MURAT ÖZER