Jetsetter Haberleri

jetsetter haberleri ve güncel jetsetter gelişmeleri, jetsetter ile ilgili tüm video, jetsetter fotoğrafları ve jetsetter haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

CEMİYET

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı ve Bee Goddess Kurucusu ve Kreatif Direktörü Ece Şirin ev sahipliğinde, Sakhalin istanbul’da göz kamaştıran...

CEMİYET

Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda özel bir davet ile kutladı.

CEMİYET

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu göz alıcı bir etkinlik ile tanıttı.

CEMİYET

Zaferin Rengi filminin galası geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yapımcı, yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde AKM'de gerçekleşti.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Feryal Gülman’ın doğum günü kutlaması için bir araya geldi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Feryal Gülman, Japonya Osaka'ya tatile gitti.

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

MAGAZİN

Simgesel Ritz Paris, 125. yıldönümünü görkemli salonları ve ışıltılı bahçesinin kalbinde "Gold Gala du Ritz" ile kutladı. 

MODA

Lancôme, Louvre Piramidi’nin altında 26 Eylül akşamı olağanüstü bir davete ev sahipliği yaptı.

MODA

Begüm Khan, Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain’ın Paris’te 1914 yılında kurulan efsanevi mağazasında, Begüm Khan Pop Up butiğini açtı.