Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonuMonad”ın tanıtımını Dubai’de cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin de katılımıyla gerçekleştirdi.

ÖZNUR YAKIN - MERT EGE KÖSE

Sanatçı Mert Ege Köse’nin heykellerinin minyatür hallerinin Lion Diamond mücevherlerinde hayat bulduğu tasarımlar, ilgi odağı oldu.

PERVİN ERSOY 

Lion Diamond’ın Kurucusu Öznur Yakın ev sahipliğinde Urla Dubai’de şık bir davetle tanıtılan yeni koleksiyon beğenileri topladı.

ASLI PEHLİVANLAR 

LION DIAMOND YENİ KOLEKSİYONUNUN LANSMANINI DUBAİ’DE YAPTI

Sanatçı Mert Ege Köse’nin eserlerinden yola çıkarak “Sanat eserlerinden mücevhere” öyküsüyle hayata geçen ve 38 parçadan oluşan Monad koleksiyonda bulunan her bir parça devasa boyutlarda yapılmış heykellerin minyatür ve takılabilir hallerini sunuyor.

ÖZNUR YAKIN 

Öznur Yakın yeni koleksiyonla ilgili;  “Monad koleksiyonu hayatımızın büyük resmine katkıda bulunan anları ve deneyimleri hatırlatmak üzere tasarlanmıştır. Koleksiyonun alıcılarına ilham vereceğini umuyoruz. Bu tasarımlar hayatta hissettiğimiz bütünlüğü ve bütünlüğe katkıda bulunan küçük parçalara değer verip kutlamayı hatırlatıyor. Uzun bir emek ve çalışma sonucu çıkardığımız koleksiyonumuzu mücevherseverlerin beğenisine sunuyoruz.” sözleriyle açılış konuşmasını yaptı.

ESRA ÖZTÜRK 

MONAD KOLEKSİYONUNA DUBAİ’DE CEMİYET AKINI

14 ayar altın maden kullanarak tamamen el işçiliği ile üretilen mücevherlerde kullanılan her bir pırlanta renk, temizlik, kesim, cila, simetri hususunda aynı özelliklere sahip olarak üretildi.

Yakut ve savorite taşların da kullandığı Monad mücevherlerinin her biri tek tek elde kalem sanatı da dahil edilerek motiflendirildi.

BURCU HATTAT

Pervin Ersoy,  Aslı Pehlivanlar, Esra Öztürk, Burcu Hattat, Figen Kıral, Jale Balcı, Nurdan Akgün, Zeynep Öztürk, Burcu Kaleağası, Çınarh Hazan, Ebru-Enis Ersavaştı, Ezgi Fındık, Feride Çelik, Aylin Gözen, Aysel Başaran, Aysun Yıldız Güngör, Ayşenur Cansız, Berna-Melis Güler , Sevil Dolmacı, Sevin inanç Kılıç, Yeşim Alemdar Manav, Ferda Dağbaşı gibi ünlü isimler lansmana katıldı.

FİGEN KIRAL 

“MONAD KOLEKSİYONU“ MÜCEVHER VE SANATSEVERLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Sanatçı Mert Ege Köse: “Koleksiyonumuzda dairesel ve üçgen formları yoğun bir şekilde kullandık. Yuvarlak şekiller evrenin bütünlük sembolü olarak görülürken, üçgenler evrenin temel yapı taşları olarak görülmüştür. Hayatımızın daha büyük resmini oluşturmak için bir araya gelen küçük parçaları temsil etmek üzere her iki şekli birleştirerek Monad’ı ortaya çıkardık.” dedi.

FİGEN KIRAL 

NURDAN AKGÜN 

Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi

ZEYNEP ÖZTÜRK - FERDA DAĞBAŞI 

BURCU KALEAĞASI 

Editör: MURAT ÖZER