Mert Haberleri

mert haberleri ve güncel mert gelişmeleri, mert ile ilgili tüm video, mert fotoğrafları ve mert haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

MÜZİK

Mert Demir aylardır beklenen İstanbul konseri için önceki gece Zorlu PSM sahnesindeydi...

MODA

Kendall Jenner, Calvin Klein İlkbahar 2024 kadın koleksiyonu kampanya çekimleri için kamera karşısına geçti...

MODA

Tween, başarılı müzisyen Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyasını, unutulmaz bir lansman davetiyle tanıttı.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

MAGAZİN

Biolane’nin yenilikçi ve doğal bebek bakım ürünleri, sektörde deneyimli ve tanınan annelerle bir araya geldi.

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

MODA

YSL Beauty’nin, yeni doldurulabilir erkek parfümü MYSLF’i kutladığı özel davete, başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir ve sanatçı Melike Şahin katıldı.

MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

EKONOMİ

Dondurulmuş gıda ve margarin sektöründe faaliyet gösteren Kerevitaş, yılın ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı.