Jennifer Aniston’ın marka yüzü olduğu, dünyaca ünlü kolajen markası Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile merhaba dedi. 

ECE KÖPRÜLÜ - MERT VİDİNLİ

VITAL PROTEINS KOLAJEN'LE "ŞEHRE DÖNÜŞ" ÜNLÜ İSİMLERLE GERÇEKLEŞTİ 

Dünyanın lider gıda şirketi Nestlé’nin medikal beslenme ve tüketici sağlığı alanlarında faaliyet gösteren iş birimi Nestlé Health Science, dünyaca bilinen kolajen markası Vital Proteins ile sonbahara “merhaba” dedi.

ASLIHAN DOĞAN TURAN

Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi

Mert Vidinli’nin moderatörlüğünde; Diyetisyen Ece Köprülü, kolajenin dengeli beslenmedeki yeri, zindeliği koruma konusunda bilgiler verdiği buluşmaya çok sayıda ünlü isim ilgi gösterdi.

BİLGE YENİGÜL

Buluşmaya Aslıhan Doğan Turan, Gizem Hatipoğlu, Meriç Küçük, Mihre Mutlu, Bilge Yenigül’ün de aralarında olduğu isimler  katıldı.

GİZEM HATİPOĞLU

Kolajende kullanım kolaylığı

Kolajen ihtiyacını desteklemeye yardımcı Vital Proteins, Türkiye pazarında sığır kaynaklı Collagen Peptides ve balık kaynaklı Marine Collagen ürünleri ile bulunuyor.

Hidrolize kolajen içeren ürünler nötr tatları sayesinde herhangi bir yiyecek veya içeceğin tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmemesi ve günün her saatinde sıcak veya soğuk kullanıma uygun olması özellikleriyle dikkat çekiyor.

MERİÇ KÜÇÜK

MİHRE MUTLU

Editör: MURAT ÖZER