Cesaret, özgüven, şıklık ve konforu birleştiren yepyeni yerli lüks denim markaJendue’nun lansmanı dün gece Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

SAHRA CANSU YILDIRIM - MERT VİDİNLİ

Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde düzenlenen geceye birçok ünlü isim katılırken, markanın yüzü olan dünyaca ünlü model Faretta özel misafir olarak gecede yer aldı.

CEYLAN ÇAPA

YENİ LÜKS DENİM MARKASI ‘JENDUE’NUN TÜRKİYE LANSMANI GERÇEKLEŞTİ

 Türk moda dünyasına, kadınlara kendilerini şık, cesur, özgüvenli ve rahat hissettirecek yepyeni bir denim markası katılıyor.

SAHRA CANSU YILDIRIM 

Sahra Cansu Yıldırım’ın kurucusu ve tasarımcısı olduğu sürdürülebilir, lüks denim markası ‘Jendue’nun lansmanı dün gece Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

MERT VİDİNLİ 

Mert Vidinli’nin ev sahipliğini üstlendiği geceye Ceylan Çapa, Mihre Mutlu, Duygu Bal, Mina CeranEce Vahapoğlu, Burcu Şendir, Bilge Yenigül, Eda Güzelcik, Yasemin Yürük, Ayşegül Uluç, Yasemin Öğün, İlkem Öztürk, Rüya Büyüktetik, Sima Tarkan, Pelin Kaya  gibi moda ve ünlüler dünyasından birçok isim katıldı. 

MİHRE MUTLU

Markanın kampanya çekimlerinde yer alan, dünyada modaya yön veren 50 kadından biri seçilen ünlü model Faretta da gecenin özel konuğu olarak Paris’ten gelip lansmana katıldı.

FARETTA 

LANSMANA BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN YANI SIRA DÜNYACA ÜNLÜ MODEL FARETTA DA KATILDI

Bugüne kadar Chanel, Bulgari, Messika gibi birçok ünlü markanın yüzü olan 25 yaşındaki başarılı model Faretta, Jendue ile olan işbirliği konusunda şunları söyledi: “Dünyada birçok ünlü markayla bu zamana çalışmalarım oldu. Türkiye’den ilk kez Jendue markası ile bir işbirliği içerisindeyim. Böyle kuvvetli bir koleksiyonla ve böylesine başarılı bir kadın ekibiyle çalışmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

SAHRA CANSU YILDIRIM - FARETTA 

Aynı zamanda basından gelen sorulara da cevap veren Faretta, “Ben Hırvat olduğum için Türk kültürüyle bizim kültürümüzü birbirine çok benzetiyorum o yüzden burası ikinci memleketim gibi geliyor.  İstanbul çok güzel bir şehir, çok zengin bir mutfağı var. Özellikle baklavayı çok seviyorum.” dedi.

DİLA TARKAN 

Markanın Türkiye yüzü olan Dila Tarkan ise basının sorularını yanıtlarken bu işbirliğiyle ilgili “Çok heyecanlı ve mutluyum ilk kez bu kadar büyük bir projenin içinde yer alıyorum. Jendue ile çok iyi uyuştuğumuzu düşünüyorum. Dünyaca ünlü bir model olan Faretta ile birlikte iş yapmak benim için müthiş birşey. Bunun için markaya da çok teşekkür ederim.” dedi.

DUYGU BAL 

Yaklaşık 1.5 yıldır çalışmalarını sürdüren marka, alışılagelmiş denim algısını farklı bir boyuta taşımaya hazırlanıyor.

DİLA TARKAN - SAHRA CANSU YILDIRIM - FARETTA 

Markanın kurucusu ve tasarımcısı Sahra Cansu Yıldırım’ın ‘Kadınların gündüzden geceye geçiş yapabilecekleri bir denim markası’ olarak tanımladığı Jendue’nun 33 parçadan oluşan özel koleksiyonu çevre dostu özel işlemlerden geçirilerek hazırlanıyor.

DİLA TARKAN - ECEM OLTULU - SİMA TARKAN 

Aynı zamanda dünyanın en pahalı ve özel fermuarlarının kullanıldığı koleksiyon, modada sürdürülebilir lüks kavramını konforla birleştirerek fark yaratıyor.

MİNA CERAN 

 ‘Jendue’ markası çok yakında Avrupa ve Amerika’ya bu Türk tasarımlarını taşımayı hedefliyor.

Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti

ECE VAHAPOĞLU 

CAN HELVACIOĞLU - BURCU ŞENDİR

BİLGE YENİGÜN  - Kopya

EDA GÜZELCİK

YASEMİN YÜRÜK

AYŞEGÜL ULUÇ 

YASEMİN ÖĞÜN 

İLKEM ÖZTÜRK 

RÜYA BÜYÜKTETİK 

PELİN KAYA 56

 

Editör: MURAT ÖZER