Pelin kaya Haberleri

pelin kaya haberleri ve güncel pelin kaya gelişmeleri, pelin kaya ile ilgili tüm video, pelin kaya fotoğrafları ve pelin kaya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10. yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen göz kamaştıran bir defile ile kutlandı.

CEMİYET

Sağlık ve beslenme sektörünün yenilikçi markalarından Velavit, kadınların cildine özel yeni formülü MNP Collagen’i özel bir lansman ile tanıttı.

SAĞLIK

Sağlık ve beslenme sektörünün yenilikçi markalarından Velavit, kadınların cildine özel yeni formülü MNP Collagen’i özel bir lansman ile tanıttı.

MODA

Türkiye'nin önde gelen moda markalarından IPEKYOL, ELIE SAAB ile heyecan verici bir iş birliği gerçekleştirdi...

MODA

Muse For All, Zorlu Center'da gerçekleştirdiği pop-up mağaza açılışı ile yeni 'Modern Nostalgia' İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonunu tanıttı.

MODA

Lüks çanta markası Hiva Atelier, merakla beklenen 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu Must Nişantaşı’nda düzenlenen özel bir etkinlikle moda severlerin beğenisine sundu.

MODA

Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonu için yaratılan yepyeni modelleri Olea & The Bar'da düzenlenen özel...

MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.

MODA

Moda Tutkusu x Love my body markasının sezon kutlaması geçtiğimiz akşam Hakkasan İstanbul’da gerçekleştirildi.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

MODA

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılını, ANATOLIA by ÖZGÜR MASUR koleksiyonunu, Tersane İstanbul’da muhteşem bir defileyle sundu.

CEMİYET

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Velavit’in etkinliğine cemiyet hayatından birçok seçkin sima katıldı.