Pelin kaya Haberleri

pelin kaya haberleri ve güncel pelin kaya gelişmeleri, pelin kaya ile ilgili tüm video, pelin kaya fotoğrafları ve pelin kaya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonu için yaratılan yepyeni modelleri Olea & The Bar'da düzenlenen özel...

MAGAZİN

2024 yılının en iddialı göz ürünü Vichy Collagen Specialist Göz Kremi, önceki gün Binbirdirek Sarnıcı’nda düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

CEMİYET

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu göz alıcı bir etkinlik ile tanıttı.

MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.

MODA

Moda Tutkusu x Love my body markasının sezon kutlaması geçtiğimiz akşam Hakkasan İstanbul’da gerçekleştirildi.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

MODA

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılını, ANATOLIA by ÖZGÜR MASUR koleksiyonunu, Tersane İstanbul’da muhteşem bir defileyle sundu.

CEMİYET

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Velavit’in etkinliğine cemiyet hayatından birçok seçkin sima katıldı.

MODA

Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi.

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

MODA

Adil Işık Group çatısı altında yer alan Love my body, Moda Tutkusu ile birlikte hayata geçirdiği yeni koleksiyonu için “23’Yazı” ...