Oğlunun bağışıklık sorununa çözüm bulmak amacıyla 2013 yılında üretimine başladığı propolisi herkese ulaştırma hayaliyle harekete geçen başarılı kadın girişimci Arı Ürünleri Uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, 2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te BEE'O Propolis'i kurarak Türkiye'nin ilk yerli propolis üreticisi oldu.

BURCU ESMERSOY - ASLI ELİF TANUĞUR SAMANCI 

PROPOLİS'İN ÖNCÜSÜ BEE'O'DAN BURCU ESMERSOYLU 10. YIL KUTLAMASI

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutlarken, BEE’O Propolis’in en yeni bağışıklık ürünleri de bu etkinlikte tanıtıldı.

ASLI ELİF TANUĞUR SAMANCI 

ANADOLU PROPOLİSİ'Nİ DÜNYA MARKASI YAPTI!

BEE’O Propolis’in Kurucusu ve Genel Müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, bu anlamlı günde yaptığı konuşmasında, 10 yıllık girişimcilik yolculuğundan bahsetti; “Geliştirdiğimiz patentli ve inovasyon ödüllü özütleme teknolojisiyle, Türkiye’de ilk kez yerli üretimini başlattığımız propolisi özütleyerek, insan vücudunun en yüksek oranda sindirebileceği ve tam olarak faydalanabileceği inovatif bir forma dönüştürdük. İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te başlayan yolculuğumuz bugün büyük bir ekosisteme dönüştü. 10 yıldır hayata geçirdiğimiz projeler, geliştirdiğimiz ürünler ve teknolojiler ile ulusal ve uluslararası arenada 80’i aşkın ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl en büyük gururu, tüm sektörlerden 2500 firmanın katıldığı Türkiye’nin İnovalig yarışmasında aldığımız birincilik ödülü ile yaşadık. Sizlerle bir araya geldiğimiz bu özel günde, hem başarılarla dolu yıllarımızı kutlamak, hem de yeniliklerimizin müjdesini paylaşmak istedik. 10 yıllık yolculuğumuzda,  arı gibi hiç durmadan çalışarak, 5000 sözleşmeli arıcımızla beraber 550.000 kovanda, arısütü, polen, propolis, arı ekmeği, arı zehri ve ham bal ürettik. Ayrıca bu kıymetli ürünleri Ar-Ge merkezimizde, 200 kişilik uzman kadromuzla, %100 doğal ve etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış takviye edici gıda ve cilt bakım ürünlerine dönüştürerek, 36 ülkeye ihraç etmeyi başardık. Dünya’da bir ilk olan sürdürülebilir sözleşmeli arıcılık modelimizle, kovandan sofraya tüm ürünlerin izlenebilirliğini sağlarken, beraber çalıştığımız arıcıların da işlerini geliştirmesine ve kovan sayılarını arttırmalarına yardımcı olduk. Böylece hem üreticiyi hem de arı varlığının artmasını sağlayarak doğayı da korumuş olduk.  Tüm ürünlerimizi İstanbul’da bulunan ve Avrupa’nın en büyük katma değerli arı ürünleri tesisi olan, 10.500 metrekarelik FDA onaylı, GMP, BRC, IFS sertifikalı tesisimizde üretiyor ve kovandan gelen besin değerlerini koruyarak en saf hali ile tüketicilerimize ulaştırıyoruz.  Her ürünümüzün her partisi, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Ürünleri Mükemmeliyet Merkezi’nde analiz edilerek kalitesi onaylanıyor ve Eşsiz Anadolu’dan etiketi ile dünyada 36 ülkeye ulaşıyor.  BEE’O Propolis olarak Türkiye’de doğan ve dünyaya yayılan bir marka olmanın gururu ile ülkemizi en iyi şekilde uluslararası arenada temsil etmeye devam ediyoruz. Bu mutluluk gerçekten her şeyin de ötesinde…Bugünlere gelmemizde emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkürler, en büyük teşekkür de arılara, çünkü biliyoruz ki Arı Varsa Hayat Var” dedi.

BURCU ESMERSOY 

BURCU ESMERSOY, GÜZEL HABERİ VERDİ!

Davete katılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, marka ile tanışma hikayesinden bahsetti; “Yıllar önce sevgili Aslı’yı TV programıma davet etmiştim, ilk olarak arı ürünleri ile orada tanıştım diyebilirim. O günden bugüne, BEE’O’nun doğal, faydalı ve lezzetli ürünlerini düzenli olarak kullanmaya başladım. Hem çocuk hem yetişkinlerin farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen bu yenilikçi ve doğal ürünlerin; genç, güzel ve sağlıklı kalmamıza katkı sağladığına inanıyorum. Özellikle, shotlar, ham ballar, spreyler ve damlaları çok severek kullanıyorum. En güzel haber de, sevgili Aslı’nın Türkiye’nin ilk Sağlık Bakanlığı onaylı, propolis ve deniz tuzu içeren %100 doğal burun spreyini geliştirmiş olması. Bu ürünü sürekli kullanmak mümkün ve üstelik de çok etkili. Artık alerjik rinite karşı doğal bir çözümümüz var! Eczanelerde bulabileceğiniz BEE&YOU Rhinapi Burun Spreyi’nin burun akıntısı ve burun tıkanıklığına karşı etkisi 10.000 hastada yapılan bilimsel çalışma ile kanıtlanmış! Ben de bu mevsim geçiş döneminde düzenli kullanarak etkilerini gördüm ve bu dönemi çok rahat atlattım. Gücünü doğadan ve bilimden alan bu ürünlerin sizlere de afiyet ve şifa olmasını diliyorum.”dedi.

BEGÜM TACİR 

BETÜL AVCI 

BURCU ŞENDİR  

CEYLAN ÇAPA 

EDA GÜZELCİK  

ELÇİN KIVANÇ  

ESRA TÜRKER  

HALE GÜNEYİ 

LALE DANIŞMAN 

MELİS AĞAZAT 

NAZLI KAYALIOĞLU - YONCA KUNAÇAV 

PELİN KAYA  

PINAR YARANIR  

RÜYA BÜYÜKTETİK CANSAĞLAR  

SEDA ÖNDER 

SELİN YAĞCIOĞLU

Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar... Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar...

Editör: MURAT ÖZER