Yılını Haberleri

yılını haberleri ve güncel yılını gelişmeleri, yılını ile ilgili tüm video, yılını fotoğrafları ve yılını haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Antalya Serbest Bölge A.Ş. (ASBAŞ) Genel Müdürü Zeki Gürses, 2023 yılını 1,1 milyar dolar ticaret hacmiyle kapadıklarını belirtti.

MÜZİK

Grammy ödüllü, Rock and Roll Hall of Fame üyesi efsane grup BON JOVI, kuruluşlarının 40. Yılının şerefine bir kutlamayı da...

İş Dünyası

80. yılını kutlayan Borusan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde KONDA Araştırma ile Borusan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Algı Değişim Raporu yayımladı.

EKONOMİ

Akbank LAB’in yenilenen merkezi, Girişimcilik Haftası kapsamında Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce’nin ev...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinpig’i arayarak Ejderha Yılı’nı kutladı.

GÜNCEL

Çin geleneğinde her yeni yıl, Çin burçlarında yer alan 12 hayvandan biri ile temsil ediliyor. Ay takvimlerine göre bugün itibarıyla...

EKONOMİ

İGA CEO Vekili Selahattin Bilgen, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek havalimanın 2023 yılını değerlendirdi.

MAGAZİN

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği özel bir davetle kutladı. Davete; sanat ve moda dünyasından ünlü isimler katıldı. 

CEMİYET

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği şık bir davetle kutladı. Davete; iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı.

MAGAZİN

Bilyoner, 20. yılını kutlamak üzere düzenlenen özel gala etkinliğinde, Raffles Hotel İstanbul'da bir araya gelen davetlilere ev sahipliği yaptı.

SANAT

Türkiye'deki kültür ve sanatın gelişmesine katkı sağlayan Akbank Sanat, 30. yaşını, Vogue Türkiye ev sahipliğinde geçtiğimiz akşam Gallada’da kutladı.

MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.