Yılını Haberleri

yılını haberleri ve güncel yılını gelişmeleri, yılını ile ilgili tüm video, yılını fotoğrafları ve yılını haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

New York Borsası (NYSE) piyasa kapanışı, Turkcell’in 30’uncu yılını kutladığı gong töreniyle gerçekleşti.

İş Dünyası

SCCT – Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası, 40. Yılını, iş ve cemiyet hayatı ile diplomatik çevrelerden konukların katıldığı bir resepsiyonla kutladı.

MAGAZİN

Casio, tüm dünyada kutladığı 50'nci yılını Türkiye’de de çok özel bir davetle onurlandırdı.

EKONOMİ

Koç Holding, 2024 yılının ilk çeyreğinde konsolide bazda toplam 14 milyar ABD doları (USD) gelir elde ederken, yaklaşık 750 milyon...

EKONOMİ

İGA CEO Vekili Selahattin Bilgen, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek havalimanın 2023 yılını değerlendirdi.

MAGAZİN

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği özel bir davetle kutladı. Davete; sanat ve moda dünyasından ünlü isimler katıldı. 

CEMİYET

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği şık bir davetle kutladı. Davete; iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı.

MAGAZİN

Bilyoner, 20. yılını kutlamak üzere düzenlenen özel gala etkinliğinde, Raffles Hotel İstanbul'da bir araya gelen davetlilere ev sahipliği yaptı.

SANAT

Türkiye'deki kültür ve sanatın gelişmesine katkı sağlayan Akbank Sanat, 30. yaşını, Vogue Türkiye ev sahipliğinde geçtiğimiz akşam Gallada’da kutladı.

MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.

CEMİYET

Suzan Sabancı ve Linda Wachner’in eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını The Plaza Hotel New...