Öznur yakın Haberleri

öznur yakın haberleri ve güncel öznur yakın gelişmeleri, öznur yakın ile ilgili tüm video, öznur yakın fotoğrafları ve öznur yakın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

CEMİYET

Mücevher sektörünün öncü markalarından Zen Pırlanta, ünlü futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'yı yeni marka yüzleri olarak tanıttı.

CEMİYET

Kişiye özel butik ve eşsiz tasarımların öncüsü Lion Diamond, yeni yılbaşı koleksiyonunu seçkin misafirlerin katıldığı davetle tanıttı.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin ilk ve tek nekropol müzesinin açılışını yaptı.

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

CEMİYET

Mücevher İhracatçıları Birliği ve İstanbul Jewelry Show'un desteğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Art for Jewellery: Inspiration Hub” mücevher ve sanatı ...

CEMİYET

Bu yaz Ege sahillerine Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş damgasını vurdu.

CEMİYET

Mels Design ve Lion Diamond, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Birdcage 33 Boutique Hotel'de muhteşem bir davet verdi.

MAGAZİN

Lion Diamond’ın kurucusu Öznur Yakın, işlerine ara vererek soluğu Bodrum’da aldı...

CEMİYET

"Arif Olmak" belgeselinin galası, Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin'in konseriyle birlikte 6 Haziran'da Zorlu PSM'de gerçekleşti.