Lüks cilt bakım markası Royal Fern Türkiye’de kozmetik severlerle buluşmasını marka kurucusu ve ünlü dermatolog Dr. Timm Golüeke ev sahipliğinde özel bir davetle kutladı.

GAMZE ULUCAN - TIMM GOLUEKE-MELİSSA VON FABER CASTELL -BİRGÜL ULUCAN ÖZTÜRK

ROYAL FERN MARKASININ TÜRKİYE’YE GELİŞİNE ÖZEL DAVET

İlhamını eğrelti otununu iyileştirici ve onarıcı gücünden alan Royal Fern, cilt bakım tutkunlarıyla buluşmak için Türkiye’ye gelişini marka kurucusu ve ünlü dermatolog Dr. Timm Golüeke ve Melissa von Faber Castell ev sahipliğinde Galataport Roka’da gerçekleşen özel bir lansmanla duyurdu

ROMİNA HAKKO GARİH

Royal Fern lansmanına aralarında Royal Fern Türkiye Distribütörü Birgül Ulucan Öztürk ve Gamze Ulucan yanı sıra, Romina Hakko Garih, ,Begüm Kıroğlu, Maya Portakal Bitargil, Sanem Kardıçalı Tezman,  Maria Eliyeşil, Caterina Birand, Dilek Türker, Serra Türker, Evin Şaşmaz, Serra Tokar, Mine Kalpakçıoğlu, Yvonne Rosenbaum Afra, Cansın Akdoğan, Yağmur Ünal'ın  bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Royal Fern ürünleri Beymen ve neo-bloom.com’da satışa sunuldu. 

DİLEK TÜRKER

Lüks bakım markası Royal Fern’in temelini eğrelti otunun enfeksiyon giderici ve yaşlanma karşıtı etkisi oluşturuyor. 4 güçlü aktif botanik içerikle desteklenen antik eğrelti otu bitkisi, iltihabı önlemek ve azaltmak için kapsüllenmiş bir kompleks halinde sunuluyor.

MAYA PORTAKAL BİTARGİL

Afrika voacanga ağacı yağı, ciltteki ödemi azaltırken derin bir nemlendirme sağlıyor. Yaban gülü yağı, içeriğindeki C vitamini sayesinde güçlü antioksidan bir etki yaratıyor. İğne yaprağı, cildi dehidrasyona karşı koruyor ve cildin nem bariyerini yenilemeye yardımcı oluyor. Mineral oksitler ise cildin çevresel faktörlere karşı savunma mekanizmasını destekliyor.

SANEM KARDIÇALI TEZMAN

Tüm Royal Fern ürünleri Alman Federasyonu patenli Royal Fern Complex kullanılarak oluşturuluyor. Royal Fern Complex, hava kirliliği ve UV ışını gibi çevresel faktörlere karşı cildin korunmasını sağlıyor. İçeriğindeki eğrelti otu ile ciltteki kolajen ve elastin miktarının azalmasını engellerken, kolajen üretimini ise destekliyor.

CATERINA BIRAND

Bu patenli kompleks; ciltte oluşan hiperpigmentasyonu önlemeye ve azaltmaya yardımcı olup, cildi detoksifiye ediyor. Hiçbir Royal Fern ürünü paraben, mineral yağ, sentetik renklendirici içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor. 

 LARA TÜRKER

YVONNE ROSENBAUM-AFRA

MİNE KALPAKÇIOĞLU

Editör: MURAT ÖZER