Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

JOHN LING - REBECCA PROCTOR - BERRİN AK - MATHEW JONES - OĞUZHAN AK 

BERRİN AK - REBECCA PROCTOR - DİLA TARKAN 

Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi

MACKENZIE CHILD’S TÜRKİYE'DEKİ 10’UNCU YILINI KUTLADI

Mackenzie Child’s TR Distribütörü Aura Dekorasyon’un sahibi Berrin Ak’ın ev sahipliğinde, Kreatif Direktörü Rebecca Proctor Ceo’su John Ling’in ziyaretiyle, 

Mackenzie Party konsept ve tasarımın click by daphne tarafından gerçekleştirilen partide konuklar, inanılmaz keyifli vakit geçirdiler.

MELDA AKSU

Muhteşem bir atmosferde düzenlenen organizasyonda Betty Mazalto unutulmaz kareleri yakaladı. 

ELİF İNCİ ARAS

Markanın Ceo'su John Ling, yaptığı açıklamada bu muhteşem ülkede geçirdikleri her anın inanılmaz keyifli olduğunu ve dünyada çalıştıkları en iyi iş distribütör olarak her zaman MacKenzie Turkey olarak beklentilerinin çok ötesinde işler yaptıklarını, markaya kattığı değer için firma sahipleri Berrin Ak ve Oğuzhan Ak’a sonsuz teşekkürlerini iletti.

MELİS MURATHANOĞLU

Markamın Kreatif Direktörü Rebecca Proctor ise, en büyük ilkesi mutluluk olan markanın bu unutulmaz gecede gerçek mutluluğu bir kez daha davetlilerle deneyimleyerek yaşamış olduklarını söyledi.

LEVENT KIZIL

Gece sonunda Five Oclock'un hazırladığı 10. yıl özel pastası kesilirken, etkinliğe özel pasta şeklinde hazırlanan DJ kabininde, Onur Seçkin konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. 

BURCU ANİK - ABDULKERİM GÜZEL 

Öte yandan etkinliğe  Melda Aksu, Elif İnci Aras, Melis Murathanoğlu, Levent Kızıl, Burcu Anik - Abdulkerim Güzel, Dila Tarkan, Daphne Behar, Aysel Akçay, Abdullah-Hülya Avcı, Mithat Erdem, Dilek Birgen, Gül Ergi, Ece Tuncay, Elif Girgin, Zeynep Germen gibi ünlü isimler katıldı.

DİLA - NİLÜFER - SİMA TARKAN 

DAPHNE BEHAR 

AYSEL AKÇAY 

HÜLYA - ABDULLAH AVCI 

MİTHAT ERDEM 

DİLEK BİRGEN 

GÜL ERGİ

ECE TUNCAY 

ELİF GİRGİN 

ZEYNEP GERMEN 

Editör: MURAT ÖZER