Lacoste Türkiye, Yalıkavak Marina mağazasında yeni sezonu kutladı. Davetliler Lacoste Yalıkavak Marina mağazasında Lacoste’un İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunu inceledi.

MİREY KOHEN - OSMAN ŞENTÜRK 

LACOSTE’UN YALIKAVAK MARİNA MAĞAZASININ YENİ SEZON KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİ

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

ASLIHAN KARALAR

Eren Perakende CEO’su Osman Şentürk ve Lacoste Türkiye Pazarlama Müdürü Mirey Kohen ev sahipliğinde 27 Temmuz Perşembe akşamı Lacoste Yalıkavak Marina mağazasında gerçekleşen özel davete moda ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

GAMZE BİRAN 

Aralarında Aslıhan Karalar, Gamze Biran, Büşra Yurtgül Neziroğluları, Zeynep Beşerler, Sibil Çetinkaya, Narod Çetinkaya, Elif İnci Aras, Berat Aşıcıoğlu’nun yer aldığı konuklar Lacoste Yalıkavak Marina mağazasının yeni sezon kutlamasında DJ Can Sarıhan’ın müzik performansı eşliğinde eğlendi.

BERAT AŞÇIOĞLU

Davetliler Lacoste Yalıkavak Marina mağazasında Lacoste’un İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunu da inceledi.

BÜŞRA YURTGÜL NEZİROĞLULARI 

Sportif stilin zamansız parçalarını Fransız zarafetiyle yorumlayan Lacoste, İlkbahar/Yaz 2023 sezonu için sportif stilin kapılarını aralayacak çok yönlü parçalar sunuyor.

EDA - SARP EVLİYAGİL 

Moda ve sporun birleşimiyle tasarlanan stil sahibi parçalar arasında mayo, ekose kısa kollu gömlekler, şort, pileli etek, elbiseler ön plana çıkıyor.

ELİF İNCİ ARAS

Kurulduğu günden bu yana, spor giyimi günlük hayata modern ve şık stiliyle adapte eden marka, performans ve estetiği ön planda tuttuğu tasarımlarla dikkat çekiyor.

GİZEM KOCAÇINAR 

NAROD ÇETİNKAYA

SİBİL ÇETİNKAYA 

ZEYNEP BEŞERLER - DERYA BEŞERLER

Editör: MURAT ÖZER