Maison Valentino ve BeymenValentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü, Villa Maçakızı Bodrum’da   düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

ELİF ÇAPÇI

CEMRE EBÜZZİYA 

ELİF GÖKTAŞ

Valentino Escape 2023 Kapsül Koleksiyonu’ndan ilhamla, Maison’un arşiv motifleri ve  özgün kimliğiyle dekore edilen atmosferde düzenlenen parti,

CARLO BERNARDİNİ 

Bodrum’un eşsiz deniz manzarası ve ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini tarafından hazırlanan özel menü ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

BERRAK TÜZÜNATAÇ 

BEYMEN VE MAISON VALENTINO’DAN ÖZEL PARTİ: VALENTINO ESCAPE 2023 BODRUM’DA

Cemal Can Seven, Cemre Ebüzziya, Berrak Tüzünataç, Buse Terim, Rachel Araz, Dila Tarkan ve Sibil Çetinkaya’nın kapsül koleksiyondan özel look’lar ile katıldığı geceye aralarında Banu Çarmıklı, Esra Oflaz, Işıl Reçber, Fulya Nayman, Funda Filibeli, Mine Kalpakçıoğlu, Beste Yurttaş, Emir Bahadır, Nur Bilen Yavuzer, Özlem Avcıoğlu, Altın Mirmir, Ayşe Ege, Selma Türkeş, Şebnem Dinçgör, Yelda Tiftik, Zeynep Demirel, Aynur Özderici ve Gizem Sabancı’nın da yer aldığı çok sayıda davetli  katıldı. Parti, dünyaca ünlü The Mercer, Sunset Beach ve The Standard Otel’in müzik direktörlüğünü yapmış ve moda dünyasında Valentino dahil bir çok etkinlikte Dj olarak performans sergileyen Arman Naféei’nin müzikleriyle geç saatlere kadar devam etti. 

CEMAL CAN CANSEVEN 

Maison Valentino bu sezon, temel parçalardan oluşan Valentino Escape 2023 Koleksiyonu için üç ikonik deseni yeniden yorumlayarak geçmişle bugünü birbirine bağlıyor. Arşivlerde dolaşmaya ve günümüze uyarlanmış ikonik parçalarla tanışmaya davet eden koleksiyondaki  her kombin sınırsız keşif sunuyor.

BUSE TERİM 

Hafif kaftanlar, nefes alabilen mini elbiseler ve plaj kıyafetlerinin üzerindeki Valentino Animalier, Loop ve Panter desenleri, tatil kombinlerini hatırlanmaya değer deneyimlere dönüştürüyor.

RACHEL ARAZ 

Geçmişle bugünü buluşturan göz alıcı bir seçki sunan koleksiyonda Valentino Garavani imzalı aksesuarlar da yer alıyor. 

İNAN KIRDEMİR 

Valentino Escape 2023 Kapsül KoleksiyonuValentino Yalıkavak Marina’nın da aralarında bulunduğu dünya çapındaki seçkin butiklerde, Beymen’lerde, Valentino.com ve Beymen.com adreslerinde satışa sunuluyor.  

DİLA TARKAN 

Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi

#ValentinoEscape

SİBİL ÇETİNKAYA 

Editör: MURAT ÖZER