Fiziksel alışveriş deneyimini bir tıkla kullanıcıların bulunduğu lokasyona 90 dakika içinde taşıyan Boyner Now’ın yeni durağı Çeşme oldu.

ECE VAHAPOĞLU ALPAY 

Yazar ve sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen ve sanatçıların yanı sıra sosyal medyanın sevilen isimlerinin bir araya geldiği Boyner Now etkinliğinde misafirler fiziksel mağazacılık ile online alışveriş deneyimini bir arada yaşadı.  

CANSEL ELÇİN - ZEYNEP TUĞÇE BAYAT

"BOYNER NOW" HIZIYLA ALIŞVERİŞ KEYFİ ÇEŞME'DE

Hizmet kapsama alanını genişleten Boyner Now Çeşmelilerle buluştu. Türkiye’de 40 farklı noktada verdiği hizmetle online alışverişi bir üst noktaya taşıyan Boyner Now’ın Çeşme’de düzenlenen etkinliğine sanatçıların yanı sıra sosyal medyanın takip edilen isimleri katıldı. 

Ece Vahapoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin, Şebnem Özinal, Pınar Aylin, Almula Merter Churm, Derya Özel, Münhan Çınar ve Özlem Erden gibi isimler Boyner Now’ın hızlı ve kolay teslimat hizmetini bulundukları mekanda deneyimledi. 

EREN ÇAMURDAN - ECE VAHAPOĞLU - EFSUN JANSET YILMAZ - KEREM AK 

YAZ ALIŞVERİŞİ 90 DAKİKA KAPIDA!

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan ve Boyner Büyük Mağazacılık E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Efsun Janset Yılmaz’ın eşlik ettiği davette dünyada bir ilk olan Boyner Now deneyimi misafirlerle paylaşıldı.

ECE VAHAPOĞLU - CİHAN ALPAY 

Çeşme’nin sıcak atmosferinde düzenlenen renkli davette buluşan misafirlerin Boyner Now ile sipariş verdikleri ürünler, 90 dakika içinde bulundukları lokasyona ulaştırıldı.

Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi

PAKİZE SÜKAN - DERYA ÖZEL - ECE VAHAPOĞLU - ALMULA MERTER CHIRM - ŞEBNEM ÖZİNAL 

“Önce dene, tamamsa öde" vizyonuyla yola çıkan Boyner Now ile hızlı bir şekilde istedikleri parçalarla yaz alışverişini tamamlayan misafirler keyifli ve eğlenceli anlar yaşadı. 

ECE VAHAPOĞLU - PINAR AYLİN 

CİHAN ALPAY - ECE VAHAPOĞLU - EREN ÇAMURDAN - CANSEL ELÇİN

ALMULA MERTER CHURM

PINAR AYLİN 

ŞEBNEM ÖZİNAL 

Editör: MURAT ÖZER