Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda görkemli bir davet ile kutladı. ALEM, Çırağan Palace Kempinski ve Lexus ev sahipliğinde gerçekleşen davette; sanat, cemiyet, moda ve iş dünyasının ünlü simaları bir araya geldi.

PERVİN ERSOY 

MELİSA SABANCI TAPAN

Trendleri belirleyen, gerçekleştirdiği davetlerle sektöre yenilik kazandıran, yapılmayanı yapma cesareti gösteren ALEM Dergisi ve premium otomobil markası Lexus ana sponsorluğunda gerçekleşen davete Pervin Ersoy, Melisa Sabancı Tapan, Leyla Alaton, Aslıhan Koruyan Sabancı, Funda Arkas, Bahar Öztavuz, Evelize-Hakan Kosif ve Emir Bahadır gibi isimler katılım gösterdi.

'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti 'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti

MURAT ERTUĞRUL - GÖZDEN YÖRÜKOĞLU ERSU - RALPH RADTKE 

ALEM Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gözde Yörükoğlu Ersu’nun açılış konuşmasıyla başlayan gecede Çırağan Sarayı Genel Müdürü Ralph Radtke, ALEM’ in 30’uncu yaş günü için bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

LEYLA ALATON 

ALEM arşivinden yakın geçmişe tanıklık eden özel fotoğraflar Çırağan Sarayı’nın duvarlarını süslerken, derginin nitelikli haberleri ve çekimleri ile buluşan sarayın ihtişamı göz doldurdu.

ASLIHAN KORUYAN SABANCI 

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği bu sergide, konukların bir kısmı kendi yer aldıkları fotoğraf karelerini incelerken zaman tünelinde duygusal bir yolculuğa çıktılar.

BAHAR ÖZTAVUZ - FUNDA ARKAS

Gecenin ilerleyen saatlerinde konuklar Lexus’un yeni modelleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı da yakaladılar. Aynı zamanda Nebi Birgi’nin muhteşem performansına ADCO’nun lezzetli tatları eşlik etti.

BİLGÜN DERELİ 

DJ Aksak’ın seçkisinin ayrı bir renk kattığı kutlama partisi geride eğlenceli anılar bıraktı.

EVELİZE - HAKAN KOSİF 

EMİR BAHADIR 

Editör: MURAT ÖZER