Melisa sabancı tapan Haberleri

melisa sabancı tapan haberleri ve güncel melisa sabancı tapan gelişmeleri, melisa sabancı tapan ile ilgili tüm video, melisa sabancı tapan fotoğrafları ve melisa sabancı tapan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında ailesi ve dostlarının katıldığı özel bir törenle anıldı.

İş Dünyası

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında özel bir törenle anıldı.

SANAT

Melisa Sabancı Tapan'ın kurucusu olduğu GATE 27'nin konuğu sanatçı Damla Yalçın, ORTA Bluesky programının katılımcısı oldu...

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27; çoğunlukla cam ve seramik gibi malzemelerle çalışan tasarımcı Elif Çak’ı Yeniköy’deki mekânında ağırladı.

CEMİYET

Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda özel bir davet ile kutladı.

MODA

Begüm Khan, Çin yeni yılı‘na atıfta bulunarak, Chinese New Year: Dragon’u tanıttığı benzersiz bir davet gerçekleştirdi.

SANAT

Sabancı Vakfı’nın, 30 yıldır genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri sahiplerini buldu.

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27, İstanbul ve Ayvalık’taki yerleşkelerinde konuk sürecine katılan geçmiş konuklarının projelerini desteklemeye devam ediyor.

MODA

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras'ın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğün davetine, ünlü isimler şık kıyafetleriyle göz kamaştırdılar.

CEMİYET

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras, Çırağan Sarayı’nın tarihi dokusunda unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Gate 27 kurucusu Melisa Tapan, mezuniyet hediyesi olarak aldığı kestane ağacını sosyal medya hesabından paylaştı.