Minister Haberleri

minister haberleri ve güncel minister gelişmeleri, minister ile ilgili tüm video, minister fotoğrafları ve minister haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD, Çin-Rusya ilişkilerini, Tayvan ve Gazze’deki insani trajediyi değerlendirdi.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Berlin'de turizm dünyasının önde gelen sektör temsilcileriyle görüştü...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda resmi açılış programının ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın moderatörlüğünde 'Gazze Temas Grubu' paneli düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Meksika’da mevkidaşı Alicia Barcena Ibarra ve Temsilciler Meclisi Başkanı Marcela Guerra...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile San de Janeiro’de görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

MAGAZİN

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese (60), 4 yıllık sevgilisi Jodie Haydon’a (45) dün Sevgililer Günü’nde evlenme teklif etti.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Yeni Zelenda Başbakanları, İsrail’in Refah kentine saldırılar düzenleme planları konusunda bugün ortak açıklama yaptı.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.