Müzik haberleri Haberleri

müzik haberleri haberleri ve güncel müzik haberleri gelişmeleri, müzik haberleri ile ilgili tüm video, müzik haberleri fotoğrafları ve müzik haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Başarılı sanatçı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Güzel sanatçı sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Kayra Kayan’ın sözlerini Kendimden Hallice grubunun solisti Ozan Özalp’in yazdığı yeni şarkısı “Hediye” yayında...

MÜZİK

Grammy ödüllü; piyanist, besteci-söz yazarı ve şarkıcı Norah Jones’un 9. solo albümü Visions, 8 Mart’da yayınlayacak. Universal Müzik Türkiye

MÜZİK

Rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, İstanbul’da 2 gün üst üste konser verecek.

MÜZİK

Tüm yılı konserden konsere koşarak geçiren Simge 2024’ü de sahnede karşıladı. Güzel şarkıcı Simge yeni yılda kendisi için aşk diledi…

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Gülben Ergen yılı son stüdyo çalışması ‘Sen Gidince’nin başarısıyla kapatırken 2024’ün gelişini de Eskişehirli hayranlarıyla kutladı.

MÜZİK

Son yıllarda hit şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Melike Şahin, yeni yılı Raffles İstanbul’da hayranları ile karşıladı.

MÜZİK

Yeni yılın ilk dakikalarını NG Enjoy sahnesinde karşılayan Hülya Avşar, performansıyla hayranlarına yeni yıl coşkusunu yaşattı.

MÜZİK

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, yılbaşında konuklarına müziğin coşkusunu yaşattı...

MÜZİK

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, yılbaşında konuklarına müziğin coşkusunu yaşattı.

MÜZİK

Kış sezonunda konserlerine devam eden Gülben Ergen dün akşam Ataköy’deki Nossa Costa’da sahne aldı.