Ödülleri Haberleri

ödülleri haberleri ve güncel ödülleri gelişmeleri, ödülleri ile ilgili tüm video, ödülleri fotoğrafları ve ödülleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Euromoney tarafından “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Dijital Bankası” seçilen Akbank, aynı zamanda “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası” ve...

BİLİM-TEKNOLOJİ

L'Oréal Vakfı ve UNESCO, 2024 L'Oréal-UNESCO Uluslararası Bilim Kadınları Ödülleri'nde ödül alan beş ismi açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güney Afrikalı dostlarımızın İsrail aleyhine açtığı 'soykırım' davasına biz de müdahil olmayı kararlaştırdık" dedi.

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında özel bir törenle anıldı.

İş Dünyası

Endeavor Türkiye, gerçekleştirdiği gala gecesinde girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimlerini yeniden bir araya getirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 100'üncü Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde konuştu.

GENEL

İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende büyük ödülün sahibini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

DİZİ

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde en iyi ‘Telenovela’ ödülünü alan ‘Yargı’ dizisi, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde de iki ödülün...

DİZİ

Her yıl Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri bu sene 51....

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.

MEKAN

Sunset Hospitality Group (SHG), 2023 Caterer Middle East ödüllerinde Yılın Otel Grubu Ödülünü kazanmanın heyecanını yaşıyor.