Ödülleri Haberleri

ödülleri haberleri ve güncel ödülleri gelişmeleri, ödülleri ile ilgili tüm video, ödülleri fotoğrafları ve ödülleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DİZİ

Her yıl Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri bu sene 51....

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.

MEKAN

Sunset Hospitality Group (SHG), 2023 Caterer Middle East ödüllerinde Yılın Otel Grubu Ödülünü kazanmanın heyecanını yaşıyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yapay zeka teknolojileri hayatımızın her alanını etkilemektedir" dedi.

SPOR

Milli futbolcu Arda Güler, Golden Boy ödülleri listesinde finale kalan 25 futbolcudan biri oldu. 

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen 26'ncı Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi'nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da bir otelde düzenlenen 'Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde konuştu.

EKONOMİ

Global Finance tarafından düzenlenen Sürdürülebilir Finansman Ödülleri 2023 kapsamında Akbank, dört önemli ödülün sahibi oldu.

SANAT

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen 'Orhan Kemal Emek Ödülleri', bu yıl Belkıs Özener ile Ahmet Soner'e verilecek.

MAGAZİN

Güzellik ve Kişisel Bakımın “En İyileri” 9. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde sahiplerini buldu...

MAGAZİN

Ünlü modacı ve televizyon yıldızı İvan Sert, KKTC'deki Concerde Luxury Resort Otel plajında görüntülendi. 

CEMİYET

Türkiye ve dünyadaki müzik sektörünün en güçlü isimlerinin belirlendiği “Power Müzik Ödülleri” sahiplerini buldu.