Oğlu Haberleri

oğlu haberleri ve güncel oğlu gelişmeleri, oğlu ile ilgili tüm video, oğlu fotoğrafları ve oğlu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Petek Ertüre 39. yaş gününü oğlu ve eşiyle birlikte Fransa’da kutladı.

MEKAN

Büyükada'da bulunan Laden Palas Hotel'de eşsiz manzaranın tadını çıkarırken unutulmaz bir tatil geçirin...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen çifti Elif İnci Aras ve Barış Baran Aras’ın oğlu Atlas 9. Yaş günü kutlaması yapıldı.

GÜNCEL

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, dün oğlu Nicolas ve oğlunun eski eşinin savcılık tarafından gözaltına alındığını duyurdu.

MAGAZİN

Güzel sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi. 

GÜNCEL

Sanatçı  Özkan Uğur için, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenin ardından Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı.

GÜNCEL

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ismi Elif İnci Aras ailesi Barış Baran Aras ve oğlu Celal Atlas ile Bodrum da tatillerini sürdürüyor.

GÜNCEL

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 30 Haziran'da denizde yüzerken fenalaşıp, hayatını kaybeden Lizbon Büyükelçisi Murat Karagöz (56) için Dışişleri Bakanlığı'nda tören düzenlendi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Petek Ertüre'de oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile birlikte Bodrum'a tatil için gelenler arasındaydı. 

MAGAZİN

Fenerbahçe’nin unutulmaz kaptanı Alex de Souza, eşi Daiane ve oğlu Felipe ile birlikte tatil için Kapadokya'ya geldi.

MAGAZİN

Ürdün kralı Abdullah’ın oğlu Veliaht Prens Hüseyin, önceki gün başkent Amman’da Suudi Arabistanlı bir mimar olan Prenses Rajwa ile evlendi.