Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Yeni RX SUV modelinden ilham alarak Emir Ersoy orkestrası tarafından hazırlanan müzik repertuvarı, Gökçe Bahadır’ın yorumuyla seslendirildi.

OTOMOBİL

Maserati, pist kullanımı için tasarladığı, 730 HP güce sahip yeni yarış otomobili MCXtrema’nın dünya lansmanını gerçekleştirdi.

OTOMOBİL

Hyundai, SANTA FE’nin dünya prömiyerini adını aldığı New Mexico’daki Santa Fe’de gerçekleştirdi. Yeni modelle eş zamanlı olarak XRT Concept de...

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin global satışları, yılın ilk altı ayında yüzde 42’lik artış gösterdi.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

OTOMOBİL

Türk Telekom'un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures, elektrikli araçlar için erişilebilir, güvenli, çevreci ve kesintisiz bir hizmet sunmak hedefiyle...

OTOMOBİL

Pirelli en yeni SUV'lar için orijinal ekipman olarak yaratılan yüksek performanslı yeni Scorpion MS dört mevsim lastiğini tanıttı.

OTOMOBİL

Maserati ailesinin en yeni üyesi Maserati MCXtrema, bir yarış otomobilinin tüm özelliklerini barındırırken 730 beygirlik gücüyle performansını gözler önüne seriyor.

OTOMOBİL

Mercedes-Benz Türk’ün Satış Sonrası Hizmetler programı ‘Sıfır Gibi Motor’ ile bir motor 5 iş günü içerisinde tamamen yenileniyor.

İş Dünyası

Büyük markaların kuruluş hikayeleri birer ilham ve motivasyon kaynağı olarak karşımıza çıkıyor...

OTOMOBİL

Hyundai’nin popüler SUV modeli Santa Fe, baştan sona yenilenerek bambaşka bir kişilikle geliyor...

OTOMOBİL

İkinci el araçların satış fiyatının sıfır liste fiyatından yüksek olarak belirlenmesi 1 Ocak 2024'e kadar yasaklanmıştı.